Min nya blogg

skrev fel adress i förra inlägget hahaha men jag kommer sluta skriva här så gå in på denna sida istället och besök  mig där ;) http://tjejenannaorlunda.devote.se/

Har bytt blogg

Till devote.se ni hittar min sida genom att skriva http://tjejenannorlunda.devote.se nu kommer jag kunna mobilblogga vars jag än är ;) min design är mkt finare kika in ;).

Kanske kanske

Nu har jag fått ett svar angående mitt sommarjobb :) på bowlinghallen i Skeå. Han jag känner VÄLDIGT mkt ska prata med sina andra arbetsledare elr kolegor för det är deras eget företag, men jag känner alla där haha dom är typ en familj till mig. Så jag får veta om jag får det i helgen eller under nästa vecka :D hoppas hoppas.

Toppen fast vit

Dessa saker blir ett MÅSTE att köpa om jag nu får ett sommarjobb :D håll tummarna för mig...
Bow lace bag
Hella bag
Mella heels
Diona top

Nytt nagellack på mig (dålig kamera)


Bilder från igår

Nu kommer bilderna från igår när vi var i Piteå :) och sen har jag faktiskt sökt sommarjobb lite sent men jag hoppas jag verkligen får denna praktik. För annars vet jag inte vad jag gör i sommar :S. Jag får ju sommarlov nästa onsdag och det är väldigt tidigt, så jag kommer annars få väldigt lång tråkigt eftersom mina kompisar ska inte vara hemma i sommar :(.
En bild på lilla mig :)
Tim yngsta kusinen spelar amerikansk fotboll med min lillasyster ;)
till middag så fick vi grillat och det var det godaste jag hade ätit
på länge kan jag lova er
En utav deras tikar Minja
Dessa solglasögon köpte min moster på Dollarstore när vi tjejor var
där. Hon köpte dom till Tim våran yngsta kusin som spelar i ett
annat kort här.

Vilket väder

Ååå vad dåligt väder det är idag :/ inte kul. Jag som vill ha sooool, men jag hoppas att det är det nästa vecka då jag har skolavslutning :D.Spottade precis ut en godis haha som var jättesur, typ den suraste godisen jag har ätit på länge. Även om jag brukar äta dom men denna var verkligen sur. Men nu ska jag gå upp och träna så jag skriver mera sen ;).


Första huset klart

Nu gjorde jag bara en snabbis så jag gjorde inget eget hus, men en sim fick flytta in och sen hann jag möblera hela huset :). Själv tyckte jag inte det vart så bra på grund av att jag köpte ett hus men det får duga, ett till hus kommer kanske imorgon om ni har tur ;).

I huset finns det ett kök, matrum, vardagsrum, kontorsrum,badrum,
sovrum, uteplats.
Här får ni se en liten bit av köket :)
Vardagsrummet nästan allt där har jag laddat ner från internet till spelet
Toarummet
Köksbordet
Kontors hörna
Sovrummet
Uteplatsen
Simmen som fick flytta in Sanna Nordahl

Hemma från Piteå

Nu har man kommit hem från att ha varit i Piteå sen elva typ. Jag somnade väldigt sent somnade nämligen halv fem på morgonen och sovde så länge jag kunde. Efter det vaknade jag typ tio och då gick jag ner och gjorde mig klar för att åka till Piteå :). Tyvärr så tog min mamma kameran med sig efter att ha släppt av mig här hemma, så ni får se bilder senare ikväll eller imorgon.

Ego bilder


Kollar på pirates

Sitter just nu och kollar på pirates of the caribbean (svarta pärlan förbannelse). Efter filmen då blir det fram med godsakerna och börja kolla på "Hem till gården" :D. Imorgon då far jag och min familj till Piteå för att hämta våran engelsksätter den galnaste hunden ever. Men nu ska jag ladda ner lite saker till mitt sims 2 :) skriver mera sen puss å hej.

Kolla på detta klipp


Ska snart sova

Nu ska jag ta och göra mig redo för kvällen :) är verkligen trött och ser fram emot morgondagen då jag kan prova om mitt sims 2 spel funkar igen :D. Jag har avinstallerat alla spelen ikväll och även ny installerat dom och då har jag rensat alla mina nedladdningar från internet så dom inte är kvar. Så jag har ett nytt och rent spel förhoppninsvis.


 


Jordgubbar

mmm nu ska jag sätta mig ner och försöka reda ut allt mitt sims 2 problem samtidigt ska jag äta jordgubbar mm :).
Jordgubbar är nått jag verkligen tycker om och älskar.

Ny färg


Varför går det INTE

Ååå jag blir galen, jag får alldrig mitt sims 2 spel att funka nu mera :(. Kanske har jag för mkt nerladdningar i spelet som jag tagit från internet. Så ni kanske inte kan se bilder under helgen, men jag ska försöka en gång till :). Då hoppas jag att det funkar. Snart ska ni få se en ny färg på mina naglar ;) målade nämligen dom nyss.

Ska spela sims 2

Nu ska jag sätta igång med att spela sims 2 så ni får några bilder snart här på bloggen. Men jag lovar att ni kommer få bilder på huset och vilka som fick flytta in innan helgen är slut :). Men jag skriver mera när jag har nått att skriva om tudiiloo ♥

Fredag igen

Nu är det som sagt fredag igen :) och jag ska inte fara till stugan idag. Mamma for för ett tag sen och pappa ska fara dit senare ikväll efter att han har slutat jobbet. Imorgon då får jag en härlig dag nämligen en ensam dag här hemma i huset :D jag älskar verkligen när alla i min familj är borta, för då kan jag göra vad som helst + så är det tystnaden jag är ute efter hehe :P. Jag älskar verkligen när det är tyst istället för att MÅNGA ska prata samtidigt typ + sjunga högt som min lillasyster gör. Men på Lördag går ju jorden under hahaha jag har läst på bloggar att det var typ en 50årig gubbe som hittade på att det ska komma ett jordskalv i utomlandet så kraftigt att jorden går under. Sen var det typ nån som hade läst i bibeln eller nått sånt haha. Men jag tror inte på det, men visst. Nån gång kommer jorden att gå under och vi får ett nytt liv nån annanstans. Det tror jag iaf :).

Varmt blir det imorgon

Kollade precis upp hur många grader det ska bli imorgon här i Skeå, och tydligen ska det vara kring 17-20 grader :D.
Imorgon så blir det inte mycket bloggning på dagen eftersom jag far till stugan kanske vid tio-elva tiden, men jag kanske hinner skriva ett inlägg innan jag far vem vet jag får hoppas. Alltså jag skulle ju villja mobilblogga men på nått sätt går det inte eftersom mitt mobilnr är redan upptagen sen min förra blogg :S men jag har tagit bort den bloggen. Men är det nån där ute som vet om man kan använda samma nr igen fast på en ny bloggsida? tacksam för svar :).

Imorgon stugan

Imorgon då ska jag följa mamma till stugan på förmiddan, senare då blir det nog att träna lite försiktigt :P. Sitter just nu och ska spela sims 2 men är det nån som vet hur man får bra kvalitet på bilderna när man tar kort i spelet? För mina bilder blir inte så himla bra utan dem blir nästan suddiga. Men jag får väll klura på det ett tag.

Feber

Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte orkat, för jag har feber och är trött :(. Det blir nog att stanna hemma imorgon också för jag har inte orkat nånting idag men jag vill ju TRÄNA men det ska jag inte förrän jag är hundra frisk. Idag har det varit fram och tillbaka med vädret, för det har regnat, det har varit strålande sol och så har det varit hela dagen idag. Fram och tillbaka med vädret.
Visst är han för söt min egen prins :)

Jordgubbar

Sitter just nu och smaskar på jordgubbar jag har inte ätit nån lunch eller frukost, för jag har inte varit sugen på nått tidigare idag förrän nu. Jag ska ju försöka att äta jordgubbar och smält choklad imorgon isället för chips ;) och dessutom så är det godare än chips också när man tänker på det.

Slut på dagen

Nu är det slut på dagen, timmarna går mot sist slut och jag ska göra mig klar för att gå och sova. För jag börjar skolan tidigt imorgon bitti. Jag tror inte jag hinner blogga innan jag far imorgon till skolan, så ni får vänta tills jag kommer hem vid ungefär 13.00 tiden nån gång :). Men nu ska jag sova sovgott.

Tränar

Just nu tog jag en paus från mitt tränadet ;) hehe, jag tränar alldeles för mkt egentligen en vad jag ska göra. Men jag kan alldrig sluta för jag tycker det är så roligt :). Vad tycker ni själva om att träna?
Designen som jag har nu är bara tillfällig ett tagfram över här får ni en bild som
jag kanske ska göra nått med och ha till nästa design ;).

Sommarens färger orange


Faan

Förlåt men jag var tvungen att avinstallera mitt sims 2 :( ALLA mina spel på datorn igår. Men ni får se ett nytt hus i helgen och vilka som fick flytta in osv. För jag håller på att ladda hem nya saker till sims 2 eftersom det inte finns kvar längre :(. Så det blir nog inte så mkt bloggande idag.

På lassa

Just nu sitter jag på lassa och ska precis få dricka en kacao cream :D mmmm så gottm då kanske jag piggnar till också vem vet ;). Idag är det inte fint väder ute än så länge iaf jag hoppas att det blir strålande väder i helgen.
Men nu ska jag drick min kacao cream. Bjuder på en härlig bild på min moster :), eller min mammas moster men vi kallar henne får våran moster för vi tycker hon är så cool.

Dagens outfit


Tränar

Håller på att träna just nu :) så ni kommer få ett lite längre inlägg senare när jag har tränt klar. I helgen då ska jag äta popcorn istället för chips ;) jag får se hur det går och hur länge jag håller mig. Men denna gång är jag verkligen peppad på att äta mindre fett saker och socker. Men nu ska jag gå ner och äta middag, för mamma är och hämtar min storasyster som har jobbat klart och när dom kommer hem då är det middag. Men som sagt jag skriver mera sen puss puss.

Funderar på

Just nu sitter och funderar på om jag ska flytta till skolan i höst. Det finns jättemånga små hus som enbart är till för våran skola. Det är faktiskt väldigt många person som bor där, och jag har ju lix gått skola där i tre år så nu funderar jag på att bo där i hös :).

Hann inte ikväll

Tyvärr han jag inte med allt i mitt sims 2 byggande, så jag får visa upp bilder hur det blev imorgon och vilken familj som fick flytta in osv. Men idag var det egentligen mening att jag skulle fara på en hundklubb men det blev inställt på grund av dåligt väder, så det får bli nästa vecka istället :). Nu ska jag göra mig klar för att gå och sova för det är skola imorgon och jag måste hinna duscha på morgonen så jag säger sovgott.

Lovisa x3

Tog en paus från att ha laddat hem nya saker till sims 2 :D sen får ni se bilder på huset jag ska bygga idag. Men det kanske får blir imorgon eller så, för jag vill ju att huset ska bli perfekt ;). Imorgon då blir det skola för mig vet ej vad vi ska hitta på imorgon men det är iaf långdag tyvärr, men men. Det gick jättebra hos doktorn iaf, jag tog inte upp magen för jag ska vänta några dagar och om det inte blir bättre då ska jag ringa dit igen, och besälla tid för rönken eller nått sånt.

Ska fara

Nu ska jag och mamma strax fara på lassa en tvärt till min doktor. Jag ska även kolla till min mage så det inte är levern som spökar. För jag har en dålig lever på högersida och det är där jag har mest ont :S. Så håll tummarna för mig att det inte är det, för jag vill inte operera mig.

Slut på ord

Nu ska jag strax gå och lägga mig :) för jag är helt slut idag eftersom jag har måsta kämpa för min mensvärk hehe. Och det gör verkligen ONT jag har alldrig haft sånna här mensproblem förrut. Det mesta är att jag egentligen bara blir sötsugen när jag har mens men inte denna gång, för nu ville jag bara försvinna haha.

Vill ha!

Åå att jag inte hade 499:- nu :( för jag vill verkligen ha den rosa one peace. Men ni andra som vill ha dom så finns det att köpa hos ginatricot.

Idag är jag trött

Idag är jag väldigt trött och har mensvärk som satan :S inte kul. Jag kan knappt gå så jag ligger i soffan och sitter vid datorn och tvn tillsammans med min storasyster. Imorgon är det skola, men jag får se om jag kan gå imorgon men jag tror nog jag far dit iaf för jag har väldigt mkt jag måste göra innan jag får sommarlov. För jag har bara elva skoldagar kvar :D sen har jag sommarlov.

3D konst

3D konst som finns över hela världen

Tredje plats

Faaan faaan faaan jag trodde jag skulle få mig en konser nästa år till stockholm :( men tydligen inte. Varför kunde inte röstningen ha avslutas halvtid för då hade vi "Svergie" vunnit. Men vi har alldrig legat så här bra sedan året 1999. Så man får hoppas kanske att han tar hem segern nästa år :D om han är med.

Finalen nu

Nu sitter jag och lillsyrran och har precis tagit fram chips, läsk + dipp :) mummms. Men nu ska jag kolla på finalen vi höres skriver mera sen :).

Snart eurovision finalen

Om en timma typ då börjar finalen i eurovision :D längtar tills det börjar. Jag tycker det är så mysigt att kolla på tv tillsammans med nån familjemedlem typ (lillsyrran). Just nu är hon ute och jonglerar med en fotboll hon brukar få kring 400 stycken. Men nu ska jag snart gå och göra dippen :) som jag och min syster ska ha till ikväll då vi ska käka lite chips och dricka läsk :).

Dom dyraste filmerna som gjorts

1. Pirates of the Caribbean - Vid världens ände - kostade kring $300m

2. Spider-Man 3 - $258m

3. Harry Potter och halvblodsprinsen - $250m

4. Avatar - $237m

5. Pirates of the Caribbean - Död mans kista - $225m



Shop by H&M

Dessa kläder vill jag ha nuuuuuu ♥

Väntar på filmen Dear John

Sitter just nu och väntar på att filmen "Dear John" ska börja :) jag har alldrig sett den men jag har velat se den ända sen den gick på bio. Men nu får jag se den gratis på tv1000 family :) hoppas att den är bra. Jag skänner mig mkt piggare nu än vad jag har gjort tidigare idag, så kanske kanske kan jag träna imorgon men jag tror inte jag gör det. Tog lite nya bilder idag på mig själv så här får ni en ny bild från idag :). Vad tycks?

Dyraste ätbarast

Hittade en bild på världens dyraste tårta haha gud kolla in denna tårta...:) jag vill äta upp den.

873 miljoner kronor - det går världens dyraste tårta loss på. 
Varför använda simpelt strössel när man kan använda platinapuder? 
I Tokyo är allt möjligt.

Alltså gud vad dyr :O.
men kolla in denna barbie tårta som är också en utav världens dyraste tårta



denna tårta kostar 360.000kr
tårtan är gjord på äkta guld glasyr, guld silke och swarovski kristaller

Shoes

Sitter just nu och kollar på skor och jag har hittat ett par perfekta som jag ska beställa nu när studiebidraget kommer :D kommer vara så glad när dom landar i min brevlåda. Alltså dom är så snygga.
Aline SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Linda SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Hedwig SEK 499, Timeless - NELLY.COM

Vad ska man göraaa

Vad ska man hitta på :S jag har inget att göra nu när jag är sjuk och febrig. Sitter och väntar på att filmen "UPP" ska börja :). Ikväll då blir det iaf myskväll nämligen en geischa och en cola burk :D mummmmms. Nu ska jag kolla på lite bloggar och sen göra nån lunch till mig själv.

Sjuk idag

Idag har man feber tyvärr så det blir ingen träning :`( och vad ska man då HITTA på? Jag ska strax ta och sätta mig och se topmodel 3 gammalt program :). Älskar verkligen topmodel & Tyra Banks hon är så frän ;). Nu sitter jag iaf och lyssnar på ALLA melodifestivals låtarna som kommer vara med imorgon dom som jag inte har lyssnat på ;). Om Sverige vinner då ska jag, mamma och farmor fara till globen nästa år och se på det :D.

Tråkig dag

Gud vad jag har haft tråkigt idag :S, jag får se om morgondagen blir bättre :). Sitter just nu och ser på programmet "Du är vad du äter". Tänkte även sätta mig och göra lite engelska OM jag orkar, för jag är lite trött hehe :P.

Två promenader

Idag har jag tagit mig två promenader med Mikko själv har han fått promenera en gång tidigare med mamma och Callit :). Så nu är min lillprins trött :) efter dagens händelser. Just nu gör jag inte så mkt jag har solat 1-2 timmar idag :D jättehärligt. Jag har blivit mkt brunare än vad jag har varit ;) och det är ju ett gott tecken på att jag solar och vilar mig :).

Hemma från skolan

Nu har jag precis kommit hem från skolan och jag ska strax sätta igång med träningen ingen ;). Ikväll då är det Eric Saades tur att sjunga på svt 1 :D han är såååå snygg. Nu ska jag gå och se om jag får lite mera lunch för det var ingen god lunch på skolan :S huvva det var kroppkakor eller vad det heter :/.

Ska snart sova

Funderar på att gå och lägga mig snart :) för jag är så trött + så är det skola imorgon. Själv vet jag inte vad jag ska ha för kläder imorgon hm vad kan jag tänka mig att ta på mig? Men nu ska jag gå och ta nån smörgås så jag inte blir hungrig när jag ligger och sover som en prinsessa hehe <3.

Skönt med promenad

Å det är så skönt att ta sig en promenad :) även om det är jobbigt ibland att ta sig i kragen och göra det, men man blir glad efteråt när man har tagit en :D. För jag var nyss ute med min egen hund Mikko :) och han är ju som en prins ;) jag tänkte ta engelsksättern Callit med men vi hade hans koppel i en annan bil som mamma har så det gick inte, jag får ta en sväng med honom imorgon. Nu väntar jag bara på att melodifestival kvalet ska börja igen ikväll :).

Blä blä blä

Nu har vi ätit middag och det blev äckliga plätter :S huvva. Så jag ska ta och smälta maten sen fortsätta att träna igen för jag han inte träna mkt innan det blev middag :/. Sen ikväll då ska jag fortsätta med engelskan för jag ska översätta en svenska text till engelska men sånt är jag bra på :) tycker då jag iaf.

Trött idag

Förlåt för att jag inte har hunnit blogga tills nu :( men jag har varit så otroligt trött på förmiddag och eftermiddag.
Men nu tänkte jag faktiskt ta mig i kragen och börja träna :), får se om jag blir lite piggare på det :D. Var det nån som såg på kvalet igår på svt 1? själv gjorde jag det men jag såg inte hela för jag tyckte artisterna var så otroligt falska i rösten och låtarna var inte ett dugg bra :/. Men jag hoppas att vi i Sverige är bra ikväll ;) och det är vi säkert för det är ju som sagt den snygge Eric Saade :D. Fast jag hoppas att han sjunger ikväll.

Snart eurovision kvalet

Ni har väll inte glömt att kolla på svt 1 ikväll klockan 21.00? För idag är det tydligen så att kvalet är dom som går till den STORA finalen under hela landet. Men nu strunt i det, duschade för en timma sen för jag frös så mkt på grund av att det är så kallt ute och sen var jag ganska så trött. Men nu är jag pigg igen och ska snart gå ner till soffan och se på kvalet tillsammans med min familj :D.

Beställt hem

Nu har jag äntligen beställt hem ett par svarta sommar skor från H&M och det var rea och priset stog på 149:- och det var billigare än vad dem egentligen kostar nämligen 399:-. Sen klickade jag även hem en jumpsuit en lång och den var också på rea :D 129:- tror jag nått sånt :). Så jag kommer att få plaggen kring vecka 21 :) så då har man nånting att längta till iaf.

Färdig

Nu är jag äntligen klar med engelska uppsatsen, men jag är inte helt färdigt med papperet men texten är jag iaf klar med :D. Det andra ska jag göra imorgon, för nu orkar jag inte jobbar mera :/. Sen jag har så tråkigt nu igen och funderar om jag ska ta och läsa lite för vi ska ha läst ut boken som vi håller på med om två veckor typ :O och jag har väll bara hunnit med halva boken hehe. Inte bra.

Pluggar nu

Nu har jag precis tränat klart :D och nu ska jag sätta mig ner med massa skoljobb :/ men det måste ju göras det också. Det jag ska göra är att skriva en engelska uppsats om en hjälte som inspirerar än, och sen ska man motivera varför den inspirerar än. Själv har jag valt om att skriva om Harry Potter, för han är en sån bra karaktär och det jag gillar med honom är att han först och främst skyddar sina vänner + alla runt om kring honom före han själv :).

Gymmar

Nu håller jag på att gymma (träna) så jag kommer skriva mera sen när jag har gymmat färdigt :).

Hyrt film

Nu har jag och mamma kommit hem från alla ärenden vi har gjort idag på förmiddan. Först for vi och pratade med min doktor, sen efter det så for vi på solbacken igen :) som i förrgår tror jag. Så när vi var där så gick vi in en snabbbis på arken zoo för att träffa min lillasyster som praovar där. Sen for jag och mamma till Ö&B och där köpte jag hårinpackning + ett skriv häfte för jag har jobbat så mkt under terminen så jag har nästan slut skriv papper, men inte nu längre :D. Sen efter Ö&B så for vi till farmor och farfar fast farfar var inte hemma han var och fiskade. Sen efter det då for mamma på nån tyg affär medans jag gick in en snabbis på hemmakväll och hyrde lite barbie filmer ;) tycker dom är så himla fina berättelser om vänskap, så det vart 4 barbie filmer + Tingeling för bara 75kr så det var inte så farligt tyckte jag. Nu snart ska jag sätta igång med att träna :D jag har ätit nyss så jag ska bara smälta min mat så jag inte får magknip :S det är ju inte kul att få det medans man tränar.
just ja, vi for även till polishuset för att lämna in en grej som mamma
hade hittat :).

Boring

Gud vad jag har tråkigt :S det finns inget man kan göra eller titta på. Funderar nästan på att gå och lägga mig, för jag ska upp ganska tidigt på morgonen. Jag har några ärenden jag ska göra innan jag börjar skolan klockan 13,00 fast jag vet inte om jag ska strunta i att gå till den. För vi gör ändå ingenting, och jag blir så stressig om jag inte hinner det jag ska göra innan jag far på skolan. Plus så har jag lite hemuppgifter som skulle behövas göra. Fick en engelska läxa idag som kommer ta några timmar att skriva, det är typ som nationella proven. Fast istället skulle vi bara göra en skrivuppsats om nån filmhjälte som inspirerar än, och vad den har för uppgift i filmen och hur slutar det osv :S ni fattar :).

Vars är den?

Ååå vad jag blir ledsen, när jag alldrig hittar min snodd. Fis fis fis, vill ha den för jag vill inte ha en vanlig gummisnodd som gör att ens hår nöter upp sig :/ så jag vill hitta dig nuuuuu. Vars är duuuu?

Gick en sväng till OK

Tog en promenad till OK macken för att köpa tuggummi och jag vart sugen på en isglass när jag väl kom dit. Då köpte jag en twist för 10kr :) inte så illa. Och det tycker jag är värt, som har tränat hela j'vla dagen och är helt slut i kroppen. Vill bara lägga mig ner och sova. Men nu ska jag smaska på min isglass :D.

Nytt hos mig

Nu tänkte jag visa er vad jag köpte igår på Ica Maxi :). Men jag har även tänkt berätta att jag tränat lite mera nu :D och snart ska jag äta god middag hehe. Imorgon då ska det tydligen bli igen 24-26 grader ute :D och då ska jag sola också som jag gjort tidigare idag. Är helt slut så nu ska jag strax gå ner och käka min god middag som mamma har lagat mmm.
Tre nagellack :) väldigt nöjd över dom
Sen aceton som jag hade slut på

Solen skiner

Idag är det kring 26 grader ute här i skeå strålande SOOOOL :D. Jag och Emma har solat halva dagen på skolan och vi är nästan brunast på skolan hehe :P inte illa pinkat. Jag kommer strax visa er vad jag köpte igår när jag var på solbacken. För nu ska jag sätta igång med att bränna lite fett hehe ;).

Oups

Sorry för dålig uppdatering idag :S men jag har inte haft tid för det. Jag har tränat, städat + sett film och även hunnit duscha + varit på Ica maxi och hälsa på farmor och farfar.Men nu är vi äntligen hemma och jag handla faktiskt lite grejer på Ica maxi som jag visar imorgon :D är väldigt nöjd med dom iaf.

BLÄ

Jag har inte hunnit duscha än men jag ska göra det efter träningen :) och jag ska träna nu minst en timma eller två.
Imorgon är det skola igen, och jag hoppas verkligen på fint väder hela veckan ut :D det skulle inte sitta fel ;). Men nu väntas träningen tjing. Än utav våra två engelska sättrar, detta är den äldsta då var han kring 2-3år och nu är han 6år.

Haft besök

Nu under kvällen så har jag haft besök av Emma :D vi har haft jätteroligt haha. Vi har snackat, sett film och skrattat kvällen kunde inte ha blivit bätttre :) tack för att du kom och gjorde mig sällskap gumman. Både hon och jag hade bränt oss idag, hon hade bränt fejan och jag har bränt halsen och lite längre ner som sagt hehe mot brösten. Imorgon blir det duschen, sola och blogga det är vad jag vet hittils iaf :D men jag tycker det är så roligt att uppdatera för er mina söta läsare om vad jag gör för nått. Efter sommaren då ska jag bli blondin igen :D.
typ denna färg vill ja ha ♥

14,8

Vilket vackert väder, solen skiner idag åboy. Ja det är 14,8 grader i skuggan och det är väll kring 16-17 grader i solen, skit varmt :D. Jag har solat i en timma typ nu och samtidigt läst en bok som jag har lånat, som vi måste läsa ut inom två-tre veckor. Jag läser boken "Djävulen bär prada" och den är faktiskt mkt annorlunda än filmen kan jag säga.
Nu ska jag fortsätta SOLA + LÄSA

Steker i solen

Sitter ute på altan och steker :D jag har blivit jättebrun på bara några minuter. Men så är det när jag solar, för varje gång jag sitter ute och solar i typ 10-15 minuter då blir jag alldeles brun :O jätte härligt tycker jag. Mina kompisar blir så avundsjuka varje gång jag dyker upp på skolan och hemma hos dom så tappar dom hakan haha.

Kul att träna

Åå vad jag tycker träning är kuuul, alltså det är typ det roligaste som finns :D eller vad tycker ni andra om det? Jobbigt eller roligt? Sitter även och kollar på filmen "Det regnar köttbullar" på tv1000 family. Men nu ska jag köra igång med träningen igen hehe :P tog bara en liten paus.

Kim and Kourtney

Nu sitter jag och kollar på serien "Kim and Kourtney take New York" ska kolla på det medans jag ska träna :). Idag är det verkligen en varm och härlig dag. Funderar nästan på att fråga mamma om hon kan köpa lite jordgubbar, men det ska jag inte. För jag ska spara ALLA mina pengar som jag har nu, för snart far jag och mamma till Umeå och shoppar :D. Hoppas det blir i Juni nån gång för då har jag kring 2000kr att shoppa för hehe :P. Inte fel.

Vad ska man hitta på ikväll

Undra vad jag ska hitta på ikväll? Om jag ska ta det lugnt, eller träna? vet inte vad jag ska göra. Men om jag ska träna så ska jag göra det lite försiktigt eftersom jag har ju som sagt feber. Men om det blir lite träning då ska jag nog träna " Magen, låren, armarna" men nu ska jag gå och titta till mitt egg för jag håller på att koka tre stycken sen ska jag se på HP den nyaste filmen.

Hem till gården

Nu ska jag sätta mig ner och kolla på tre avsnitt av Hem till gården :D. För jag såg inte båda två igår för jag var så trött och sen var jag inte så sugen :/ men så kan det ju vara ibland.

Dikt

En sommarnatt jag mötte dig
hur kan det komma säg
Dimman låg fuktigt
och vi tyckte det var så ruskigt
Vi båda hörde varandras andning
Och allt det här är sanning

Älvorna dansar i ring
Om du är man ta alldrig en älvas hand
En minut i älvornas värld
kan vara flera hundra människor år
Älvorna kommer fram när solen är borta
och är borta innan solen går upp igen

Sjuk + feber

Idag när jag vaknade så skände jag att jag inte mådde så prima :S så jag gick ner och tog feber "Örontemp" och det visade sig att jag hade 38,4. Så idag är jag hemma från skolan för jag har ju som sagt feber och ONT i magen. Och jag hoppas på att det blir bättre :).

Tränar

Nu har jag tränat i 40min och lite till :) super härligt. Så jag ska gå ner och duscha + kolla lite på tv tror jag.
Sen blir det att vänta på mat, för jag är så hungrig. I helgen ska jag försöka äta jordgubbar istället för godis, läsk,
chips osv. Ni fattar jag ska försöka att INTE äta så mkt socker, men så säger man ju alltid. Men istället köper man massa godsaker som man inte ens behöver..
Håll tummarna åt mig för det behöver jag :)

Äpple

Nu har jag precis ätit upp ett helt grönt äpple :) supergott var det. Jag har även hunnit se på ett avsnitt av Hem till gården, så nu ska jag gå en OK runda med Mikko :). För jag tycker det är så ljuvligt och härligt när jag är ute och promenerar :). Vad tycker ni om att promenera? Jobbigt eller kul?



Välkommen hem

Nu har jag kommit hem från skolan :) det har varit ganska så kallt idag här i Skeå. Snart ska jag ta mig en frukt för jag är så hungrig även om jag åt en ordentlig frukost + lunch. Så jag ska sätta igång med Hem till gården och hämta ett äpple :) skriver mera sen.

Trött som en björn

Vi har precis haft besök av Åström :) så mamma bjöd dom på äppelpaj men jag åt ju inte eftersom jag inte tycker om det + för att jag inte ska äta så mkt sötsaker på veckodagarna. Idag när vi var på Solbacken så köpte jag även ett paket jordgubbar :D mmm så gott det var. Jag har redan ätit upp alla haha, hoppas jag inte får så ont i magen.

Vad är bra?

Vad tycker ni är det bästa med att äta och röra på sig för att växa? Skriv gjärna hur ni gör för att eran kropp växer.

En härlig promenad

Gick en ganska lång promenad för ett tag sen, med min hund och det var verkligen härligt :). Även om solen inte tittar fram så var det luften jag var ute efter ;). Om ett tag då min storasyster slutar skolan då ska jag och mammi fara. Jag ska kolla upp vad jag kan göra på fritiden :) funderar nog om jag ska börja praktisera på djurskyddet i skeå där dom har upphittade djur som behöver kärlek :) och det är jag verkligen bra på hehe enligt mig. För jag är en djurälskare av alla sorters djur.

Sommar och grått

Nu är det grått ute och jag vill ha SOOOL, nån annan som håller med om detta? Nu ska jag gå ner och kolla vad jag ska äta för lunch, för jag är ledig idag :). Men jag ska fara bort efter lunch nån gång med mammi och fara på solbacken då ska vi nog gå in till skohuset som har öppnat i skeå :D.

The last one

Nu skriver jag sista inlägget för idag :) för jag är så trött så jag ska ta lite medeciner + borsta tänderna osv. Sen ska jag gå upp till min säng tror jag, för jag kommer inte att somna direkt. Tror nog att jag ska sätta på nån film som pappa hyrde på hemmakväll igår :).

Ännu en promenad

Nu har jag kommit hem från ännu en promenad :) fast lite kortare. Jag gick ganska långt den första rundan så jag och min lillprins orkade bara ta en kortis nu hehe, han orkade knappt denna promenad. Men han lär sova gott iaf inatt, som jag vill att han ska göra :).

Vad blir det för mat?

Som det står i rubriken så kollar jag på programmet "Vad blir det för mat" haha. Egentligen tycker jag inte om att kolla på det programmet eftersom han är ju som lite snuskig när han lagar maten någon annan som håller med om det? Men goda maträtter gör han :).

20 dagar kvar

Nu har jag bara 20 skoldagar kvar innan mitt sommarlov börjar :O tiden går alldeles för snabbt ;). Skulle sätta mig och göra en engelska uppsats men tyvärr har jag tappat bort papperet på skolan :S inte så klokt av mig. Men jag hinner ändå göra klar den tills på måndag :) så det är ju tur det. Det är bara att fråga om ett nytt papper. Som ni ser på mina egna bilder så målar jag inte mina ögonbryn, för om jag gör det så ser jag ut som ett troll haha jag passar inte i målade ögonbryn som endel gör.

Vill vara

Jag vill vara lång
jag vill se bra ut
jag vill ha kärlek
varför är livet så svårt ibland för endel
varför inte nöja sig hur man redan ser ut
det finns så många som har det svårt än vad man egentligen tro
det är bara att gilla läget och se att man kan leva ändå
Dikten har jag skrivit själv inte tagen från google

Skön promenad

Kom hem för ett tag sen, och då har jag även hunnit med en skön promenad med min lilla prins Mikko. Jag ska börja ha med mig digitalkameran när jag är ute och går :) för min Nikon har gått sönder så jag ska köpa en canon efter sommaren då jag har mera pengar ;). Men nu är jag inne i bloggvärlden igen :D.

En ny dag och det snöar

Nu har jag precis vaknat :) idag har jag sovmorgon till halv ett då kommer min taxi och hämtar mig så då måste jag vara helt klar med sminkningen och allt :). Här i skeå så snöar det :O tror ni jag blir knäppt när jag ser snö jag vill ha värme :D inte snö :S. Idag slutar jag halv fyra så efter fyra nån gång kan jag blogga :).
fast som tur var så snöar det inte så här mkt och vi har borta allt snö men än då

Transformers

Nu har Emma precis farit härifrån och jag ska strax gå och lägga mig. Vi har suttit och kollat på 6 timmars film gissa om vi är trötta. Vi började vid 5 och då har vi även hunnit tagit en paus och gått till OK macken och köpt snask. Men det var sista gången jag äter sötsaker :) nu blir det full träning på G direkt efter att jag har blivit fullt frisk från förskyldningen ;).

Funderar om jag ska göra en

Sitter just nu och funderar om jag ska göra en tatuering på handleden jag tycker det är så jävla snyggt att ha en där.
Men om jag ska göra en så vill ja nog ha en text där det står belive eller belive on your self så jag ska fundera på det. Men jag ska nog göra en efter sommarlovet då jag har mera pengar ;). Här har ni en bild som jag har tagit från google.

Sommar outfit

Har kollat runt bland ginatricots kläder och jag hittade ett blått linne som passar perfekt till ett par vita byxor. Samt ett par silvriga örhängen :) vad tycker ni om outfiten?

Hemma från skolan

Kom hem för 1 sedan och jag har haft fullt upp idag sen jag kom hem :/ så jag har inte kunnat blogga. Men nu är jag på banan igen ;). Ikväll då kommer min kompis Emma hit och vi ska se på filmen  "Transformers" med Megan Fox som är en av huvudrollerna :). Jag vill se ut som henne :(.

Godmorgon

Nu är klockan kring åtta snart och jag har precis vaknat och är jättetrött och vill bara slänga mig till säng igen men istället för det så satte jag mig direkt vid datorn :). Idag är det som sagt skola igen och jag far med taxin klockan halv tio. Men nu ska jag gå ner och käka frukost så att jag orkar hela skoldagen.
Så här skänner jag mig just nu

Nu ska jag sova

Nu lägger jag mig till sängs efter en trött dag hehe. Jag måste ju sova så jag orkar stiga upp och klara av skolan imorgon. Så imorgon på dagen så kommer jag inte att kunna blogga nått, kanske skriver jag nått mobilinlägg men det kostar ju varje gång så jag får se hur jag gör. Men annars får ni vänta tills ett-två tiden :) då jag är på banan igen ;).

The spin crouwd

Sitter just nu och kollar på programmet The spin crouwd jag tror det heter så ;). Jag var precis ner och åt middag och jag åt bara en varm macka med skinka och ost på. Jag är även less på att vara förskyld vill bli frisk så att jag
kan börja träna igen :D. Men nu ska jag fortsätta skriva på min bok :) synes sen.

Snart är helgen slut

Gud vad fort helgen har gått, och jag har ändå inte gjort så mycket. Håller fortfarande på att se filmen fjorton suger, när filmen är slut då vet jag inte vad jag ska se. Funderar på om jag ska gå ner och duscha sen :) i en varm och härlig dusch. Sen ska jag kolla vad jag ska ha på mig imorgon när jag far till skolan.

Fjorton suger

Sitter just nu och kollar på filmen "Fjorton suger" sen håller jag även på att ladda en annan film som heter "Devil"
som är tydligen en skräckfilm. Egentligen brukar jag inte se på skräckfilmer men denna film har jag velat se ända sen den gick på bio. Imorgon om jag är lite bättre, då tror jag att jag ska försöka träna lite granna ;) älskar verkligen att träna. Men man kan inte träna om man är förskyld för då kan man få diabetes fick jag veta i veckan.

Är trött idag

Nu ska jag strax börja skriva på boken, jag har hållit på ett tag med min design via "designadinblogg.se" som ger jättebra tips hur sin blogg ska bli snyggare ;). Jag la mig ganska sent igår enligt mig jag var i sängen ungefär klockan 23-23,30 nånting sånt. Sen när jag låg i sängen då tog det ett tag innan jag somnade hehe. Men så brukar det vara, iaf för mig.


Funderar om?

Just nu funderar jag på att fortsätta skriva min bok som jag håller på med :). Boken handlar om en ensamstående mamma med fyra barn. Hon flyttade från sin man för att han höll på att misshandla och våldtagit henne i flera månaders tid. Hon och barnen flyr med bilen till deras mormor och morfar. Där träffar hon en man som hon bryr sig välldigt mycket om och han bryr sig om henne och barnen. Hjälper kvinnan att komma på benen igen efter allt svårt som hänt henne och barnen.


RSS 2.0