Ska snart sova

Fundera på att gå och lägga mig, jag får ändå ingenting gjort nu underkvällen. För jag har bara legat framför datorn och kollat på film, sen for jag och dom andra till majbrasan i Ursviken (Skellefteå) för det är här jag bor mitt i skellefteå.

Trollkarlens lärling

Sitter just nu och kollar på filmen Trollkarlens lärling det är en jättebra film :) ni som inte har sett den, jag rekommenderar stark att ni kollar på den så fort som ögat hehe. Ni kommer inte att ångra er det lovar jag er. Men nu ska jag gå ner en tvärtis för Dennis och dom andra har kommit så jag ska gå ner och hälsa på dom plus ta något att dricka jag är jätte törstig. Men som sagt se Trollkarlens lärling den är sjukbra :).


Måste städa

Ojojoj gud vad jag MÅSTE städa i min klädgarderob :/ jag har så mycket kläder som jag använder och inte använder som skulle behövas plocka undan. Även om garderoben är städat så håller den inte så länge till sen innan den blir stökig.

Ska köpas..

Sitter och kollar på Ginatricot hemsida :) och jag kollar runt efter nya bhar + pyjamas osv underkläder alltså :).
Just nu tycker jag att dom har fått in så himla snygga bhar och jag vill nästan köpa allihop men det har man tyvärr inte råd med. Men jag ska nog köpa två nya bhar så snart så möjligt, men jag vill spara lite pengar för jag ska till Umeå och shoppa också snart vet inte när än.
Visst var dom snygga :O jag tycker det iaf. Bikinen som är rosa jag älskar den lilla detaljen på trosan med lilla rosetten :) älskar söta dekorationer. Det jag har visat upp är tre bhar i början, sen en baddräkt och sist men inte minst bikinisen ;). Vad tycks?

Som ni ser :)

Som ni kanske märker så håller jag på med att designa min blogg. Jag orkar inte göra nått på photoshop så det får bli med färg och sånt inga mönster eller nått. För jag vill ha en enkel och bra blogg som jag själv trivs i :). Om jag tycker bloggen ser bra ut så blir det roligare att blogga ;) tycker då jag iaf :P.

Ätit frukost

Nu har jag precis ätit lite fil och flingor :) efter frukosten så tog jag en härlig jordgubbe som
mamma hade köpt, fast den är till ikväll när vi får främmande :) Vad ska ni andra hitta på idag då det är valborgs? själv så ska jag vara hemma denna gång, för jag är så förskyld. Min näsa nyser och nyser och mina ögon kliar men jag tror även att det är lite pollen allergi som jag har i kroppen, för pollen har ju kommit fram nu :S huvva.

RSS 2.0